Vores rejser

Vores guider har drevet rejsebureauer i store dele af verden og har selv planlagt hver enkelt tur ned til mindste detalje. Vi ejer blandt andet Eventure village i Zambia og vi kan love dig, at det frivillige arbejde, du udfører, har stor værdi for lokalsamfundet.

I det frivillige arbejde på vores destination, får du mulighed for at arbejde tæt sammen med mennesker fra lokalsamfundet. Du stifter ikke bare kendskab med en fremmed kultur – du bliver en del af den.

Hovedhus 9 

Alle vores guider har været turene igennem selv og kan derfor svare på alle spørgsmål, som du måtte have før, under og efter rejsen. Dette gælder for vores destinationsguider såvel som for dem på kontoret. Vi stiller store krav til alle vores ansatte, så de kan tilbyde dig den fuldendte rejse.

Vi har valgt at tilbyde dig de bedste rejser til konkurrencedygtige priser. Dette kan vi blandt andet gøre, fordi vi ikke kun sælger andres rejser og dermed skal betale for en masse dyre og unødvendige mellemled. Det sikrer samtidig en tydelig og direkte kommunikation mellem destinationen og de rejsende.

DSC00932

Kort sagt - drømmer du om en kick ass tur, så har vi de skarpeste guider, de vildeste ture og vi leverer din adventuredrøm med udfordringer, der giver sved på panden, flytter dine grænser og får smilet frem. Hos os oplever du de unikke øjeblikke, som du vil have i bagagen resten af dit liv.

        

.

 

 

Det handler om dig

Hvis du også drømmer om at være med på billedet ved siden af løven, mærke suset fra bungy jumpet fra 110 meters højde, opleve uberørt natur, gøre en forskel for det lokalsamfund, du bliver en del af og ikke mindst nyde livet med en kold øl og en fed fest, så opfylder vi alle dine kriterier for en drømmerejse.

PÜ Kanten 11

 Vi sørger for dig fra dag et til slutningen af rejsen. For os er det vigtigste, at du er tryg og glad gennem hele rejsen. Der vil være udfordringer, som kræver at du har mod på eventyr, men vi tror på, at du kan klare det og vil mærke selvtilliden vokse, når du oplevet succesens rus.

 Der vil blive knyttet tætte bånd med de andre rejsende, som du skal bo tæt sammen med under rejsen. I vil få oplevelser sammen, som du ikke har med dine bedste venner derhjemme og venskaber for livet bliver skabt på vores rejser gennem verden. I vil få mulighed for at genopfriske jeres rejseminder sammen ved den årlige eXplore weekend. Hos os er det ikke kun en fest, men en oplevelse, hvor du denne gang med Danmark som ramme, endnu en gang får lov til at mærke, at du lever!

 Rafting 1

Der vil være udfordringer, som kræver at du har mod på eventyr, men vi tror på, at du kan klare det og vil mærke selvtilliden vokse, når du har oplevet succesens rus

-  For dig der tør og vil mere 

 

flyver