Vi har flere destinationer i Zambia
 

Hvor der er vand, er der liv

Godt 40 % af det vand, som gennemstrømmer Afrika, flyder igennem Zambia og bringer liv til kæmpe flokke af vilde dyr og til 14 mio. indfødte, som ofte lever side om side. Zambia er et tropisk land, som har nogle af verdens største safariparker, der sammen med landets exotiske søer og brusende floder danner rammer om dine rejseaktiviteter. Zambia garanterer et autentisk Afrika, som ikke er synlig påvirket af vestlig indflydelse, imens landets befolkning sikrer din rejse personlige oplevelser og varme minder. 

 

Zambia-Zanzibar

Zambia-Zanzibar er til dig, som vil have en aktiv rejse, hvor du selv er i centrum og konstant bevæger dig fra en oplevelse til en anden. En rejse, hvor du bl.a. mærker en høj puls under trekking og kajakekspeditioner og hvor naturoplevelser er sat som din højeste prioritet. Den fri luft og rå stil med erfarne guider i højt tempo. En rejse, hvor du over 2 måneder tilbagelægger mere end 4.500 km i hjertet af Afrika - en rejse spækket med forskellige indtryk og oplevelser. 

Rafting 1

 

Teach'N Explore

Vælg Teach’n Explore, hvis du er mest til et rejseindhold, som dagligt gør en forskel og giver dig store naturoplevelser med hjem. En rejse hvor du træder ind i et team, som spiller en central rolle i en aktiv udvikling for 50 unge Zambianske efterskoleelever. En rejse hvor din hverdag er fyldt sjove udfordringer og masser af kultur. En rejse hvor 3 unikke ekspeditioner fører dig til flere af Afrikas perler og tilbage med rygsækken fuld af minder. 

Sports NSA

 

flyver
 
 
grafik
 

Hvad er projekt Zambia?

Projekt Zambia

 • Uanset om du vælger Zambia-Zanzibar eller Teach’n Explore, vil du stifte bekendtskab med Eventure’s ”Projekt Zambia”, som har til formål at fremme uddannelse og udvikling i det nordlige Zambia.
 • Projekt Zambia blev startet af vores destinationsansvarlige, Glenn Mott og hans partner Thomas Vester. Sammen har de skabt et koncept, som rammer bredt og gør en synlig forskel i de omkringliggende landsbyer.
 • Projekt Zambia giver hvert år 50 unge zambianere et års gratis ophold på projektets idrætsefterskole i et udviklende og lærerigt miljø. Skolen, ”Northern Star Academy” finansieres bl.a. via indtægter fra eventure eXplores turisme. 
 • Eventure eXplore er mere end blot et rejseselskab og du får lov til at tage et aktivt skridt for en bedre hverdag for de lokale, hvor din hjælp er tiltrængt og værdsat.
 • Siden oktober 2010 har Projekt Zambias været under konstant udvikling og er nu blevet et lille samfund for turister, skoleelever, lokale sportsfolk og ansatte.
 • Projektet dækker over et areal på størrelse med 80 fodboldbaner og stedets faciliteter er alle placeret ved breden af Lake Tanganyika. Med mere end 750 m. søbred på stedet har du altid adgang til det klare ferskvand, som holder et gennemsnit på 26 grader året rundt! Søen er kendt for sit rige dyreliv og store eksport af frisk fisk.

Eventure Village

 • Du har adgang til egen strand, en multisports-arena, som er belyst om aftenen, en fodboldbane, beachvolley-bane, jungle-gym, hvor der ofte er cross-fit aktiviteter eller du kan tage en tur på søen i stedets havkajakker - valget er dit! 
 • Søen byder på attraktiv snorkling, hvor du er garanteret at se ciclider i hundredvis. Du kan stå på vandski i fællesskab med dine medrejsende eller pleje kuløren på det private sol-plateauet ved søen.
 • De omkringliggende landsbyer ligger i en afstand af 1 km fra Eventure Village og her er børnene altid med på sjov og leg. Landsbyens beboere er meget gæstfrie og inviterer dig gerne indenfor i lerhytterne og giver et indblik i deres hverdag. 
 • Eventure Village dyrker alle grøntsager og frugter selv, og alt kød der spises, opdrættes og slagtes på stedet. Når der skal være fest, er det ofte med en helstegt pattegris, et lam eller kyllinger på grillen - alt sammen 100 % frisk og økologisk fra baghaven! 
 • Flere af Zambia-Zanzibar og Teach’n Explores ekspeditioner tager udgangspunkt fra Eventure Village, da området er fyldt med eksotiske dyr, vild natur og facinerende vandfald.  
 • Over 240 unge danskere har hjulpet med opbygningen af stedet, planlagt undervisning til skolens elever og opført ialt 9 lokale landsbyprojekter siden 2010. Flere er på vej..

 

xx xx xx